Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda öldürülen Sinan Ateş’in faillerinin yargılandığı davada karar bekleniyor. Karar için verilen arada bir şahıs Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş’e saldırıda bulundu. Çevredekilerin ve polisin müdahalesi ile saldırgan gözaltına alındı.

Selma Ateş’in çevresine polis olay sonrası çember ördü. Selma Ateş bu sırada polislerin yanında giderek, “Madem bana saldırıyor bırakın beni. Neden beni koruyamıyorsunuz?” diye bağırdı.

Narin cinayetinin araştırılması talebi AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi Narin cinayetinin araştırılması talebi AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi

Selma Ateş'e saldırıda bulunan M.C.K'nın 25 yaşında olduğu ve yoklama kaçağı olduğu iddia edildi. 

Bahçeli hedef göstermişti

Devlet Bahçeli önceki gün yaptığı grup toplantısında Sinan Ateş'in ailesini hedef göstermişti. Bahçeli, “Utanmadan, sıkılmadan, gerçekleri çarpıtarak, partimizde azmettirici ve katil arayanlar, timsah gözyaşlarıyla sabrımızı sınayanlar, önce aynaya bakacaklar, şeref ve haysiyetleri elverdiği ölçüde konuşmayı deneyeceklerdir. Milliyetçi Hareket Partisi Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ve ikincisi dün başlayan malum davanın duruşmalarını dikkatle takip etmektedir. Çok söze gerek yoktur. Aslında buna değecek hiç kimse yoktur” ifadelerini kullanmıştı.

Ayşe Ateş'ten ilk açıklama

Saldırının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Ayşe Ateş, şunları kaydetti:

"Devlet Bahçeli'nin tehditlerinin, hedef göstermelerinin neticesi

Bugün fiziki müdahale oldu, yarın ateşli silah kullanılmayacağı meçhul Gerçeği bile bile yalan konuşup iftira atacak kadar midesiz, bir kadına saldıracak kadar haysiyetsiz ve şerefsizler.

Bugün fizikî müdahale gerçekleşti.

Yarın ateşli silahla saldırı gerçekleşmeyeceğinin garantisi var mı?

Onca polisin arasında, adliyenin bahçesinde bunu yapanlar yarın bir gün sokakta yalnız yürürken neler yapmaz.

Sinan’ı aldılar, Musa Baba’mızı aldılar, şimdi sıra Saniye Anne’mizde mi, Sinan’ın kardeşlerinde mi?

Soyumuzu mu kurutacaklar?

Bu katillere, vandallara, vahşilere kim dur diyecek?"

Kaynak: Haber Merkezi