Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş, kardeşinin ülkücü geçinenler tarafından katledildiğini söyledi.

Yeniden yargılanma talebi reddedilen Osman Kavala’dan yazılı açıklama Yeniden yargılanma talebi reddedilen Osman Kavala’dan yazılı açıklama

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Selma Ateş, Sinan Ateş'in öldürülmesi sonrası Ülkücü çevreden bir rahmet bile dilenmediğini belirterek,

"Ülkü Ocakları kurumsal kimliğini suçluları korumak için kalkan yapmaktan vazgeçin, bu telaşınız daha fazla şüphe uyandırıyor" dedi.

"Ölüsünün üstünde tepinmeye çalışıyorlar"

Selma Ateş dikkat çeken bu paylaşımı sonrasında Halk TV canlı yayınına katıldı. Canlı yayında MHP'ye ateş püsküren Selma Ateş, Yıllarımızı verdiğimiz parti yönetimi sessiz kaldı! Dirisine tahammül edemediler, ölüsünün üstünde tepinmeye çalışıyorlar. Artık yeter!" diye konuştu.

"Devlete güvenmek istedik"

Selma Ateş sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz büyük şok yaşadık. Türk milleti bu meseleye duyarlı oldu. Ancak parti yönetimi sessiz kaldı. Başsağlığı dilemediler. İsmet Büyükataman 'cenazeye katılmak istedim ama aile izin vermedi' dedi. Böyle bir şey yok. Büyükataman babamı 80 döneminde tanıyor. Bir akademisyen Ankara'nın göbeğinde öldürülüp bu kadar kolayca üstü kapatılmamalı. Biz gizlilik kararı olduğu için sustuk. Türk yargısına güvendiğimiz için bekledik. Devlete güvenmek istedik."

Kaynak: Haber Merkezi