Sinan Albayrak kimdir? Sinan Albayrak kimdir nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Sinan Albayrak’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Sinan Albayrak kimdir aratılıyor. Sinan Albayrak, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Sinan Albayrak’ın biyografisini haberimizde derledik.

Sinan Albayrak kimdir?

Sinan Albayrak, Türk televizyon ve sinema oyuncusudur. 1973 yılının Şubat ayında dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Almanya, Hessen 'Hanau kenti'nde dünyaya geldi. Albayrak, aslen Çerkes kökenlidir. 

Sinan Albayrak, gazeteci, yazar ve aktivist Hakan Albayrak ile kardeştir. 1960'ların başında işçi olarak Almanya'ya gelen babası Ziya Albayrak, annesi ise Gülbeyaz Albayrak'tır. 

Albayrak, Mavi Marmara gemisi ile yola çıkan aktivistlerin arasında yer almıştır. Albayrak'ın 4 kardeşi vardır. Birisi Almanya’da Yoga Öğretmeni, diğer kardeşi kameraman, bir diğeri kardeşi ise gazeteci yazardır. 

Sinan Albayrak, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur ve Yıldız Kenter‘de ders eğitimi aldı.

Taraftarium24 | İnter – Torino maçı canlı izle Taraftarium24 | İnter – Torino maçı canlı izle

Sinan Albayrak, ilk evliliğini 2010 yılında Başak Daşman ile nikah masasına oturdu. Çift, 2011 yılında boşanma kararı aldı.

Albayrak, ikinci kez evliliğini Funda Albayrak ile 2012 yılında birleştirdi. Çift, 2015 yılında yollarını ayırdı.

Üçüncü kez evlilik yapan oyuncu Sinan Albayrak, 2019 yılında Seda Yazıcı ile evlendi.

Kaynak: Haber Merkezi