Beşiktaş aşkıyla bilinen Simge Sağın önceki akşam Sarıyer’de sevenleriyle buluştu. Sevilen şarkılarını seslendiren şarkıcı Simge verdiği konserde sürpriz bir açıklama yaptı. ‘Aşkın Olayım’ şarkısı Galatasarayfutbolcu Icardi ile özdeşleşen Simge, Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarına katılması için aldığı daveti kabul ettiğini söyledi. Simge Sağın'ın kutlamalarda Mauro Icardi ile özdeşleşen 'Aşkın Olayım' adlı parçayı söylemesi bekleniyor.

Süper Lig'de deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray bu hafta derbide Fenerbahçe'yi konuk edecek. Galatasaray, Fenerbahçe derbisi sonrası şampiyonluk kutlamalası yapacak.

Ünlü şarkıcı Simge Sağın da konser sonrası yaptığı açıklamada Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında yer alacağını duyurdu. Koyu bir Beşiktaşlı olan ve Mauro Icardi ile özdeşleşen 'Aşkın Olayım' adlı parçayı seslendiren Simge Sağın, Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutladı. Sağın, "'Aşkın Olayım' hepimizin şarkısı. Icardi ve Galatasaray camiasına da teşekkür ediyorum. Şampiyonluk kutlamaları için çok nazik bir davet aldım. Davete icabet gerekiyor. Benim de onlara bir teşekkür borcum var" ifadelerini kullandı. Simge Sağın'ın şampiyonluk kutlamalarında Mauro Icardi'yle birlikte 'Aşkın Olayım' parçasını söylemesi bekleniyor.

Simge Sağın (2)Simge Sağın (3)Simge Sağın (1)Simge Sağın (9)Simge Sağın (10)Simge Sağın (8)Simge Sağın (6)Simge Sağın (7)Simge Sağın (4)Simge Sağın (5)

Editör: Mert S. Kaplan