Canlandırdığı 'Doğa' karakteriyle hafızalara kazınan Sıla Türkoğlu, geniş bir hayran kitlesine sahip. Ünlü ismin, geçtiğimiz günlerde yıllar önceki hali sosyal medyaya düşmüş ve gündeme 'estetik' konuları çıkmıştı.

İnci Taneleri'nin yeni sezonunun ilk tanıtım filmi yayınlandı İnci Taneleri'nin yeni sezonunun ilk tanıtım filmi yayınlandı

Daha önce hakkında çıkan estetik iddialarına Sıla Türkoğlu yanıt vermişti. Dudakları ve çenesine dolgu yaptırdığı ileri sürülen Türkoğlu, “Estetiğim yok. Olsa da kimseyi ilgilendirmez” demişti.

Oyuncu kadrosunda Evrim Alasya, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Doğa' karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Sıla Türkoğlu geçtiğimiz günlerde alkollüyken direksiyon başına geçmiş ve çevirmeye takılmıştı.

Promil sınırını aştığı öğrenilen güzel oyuncunun ehliyetine 6 aylığına el konulmuştu. Türkoğlu, yaşanan bu olayın ardından eski aracını sattı.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre ünlü isim kendisine yeni bir araç aldı. Türkoğlu, kesenin ağzını açtı ve yeni aracına 3 milyon 500 bin TL ödedi.

Kaynak: Haber Merkezi