Sihirli Annem dizisinin Tuğçe'si Damla Ersubaşı ve eski eşi Mustafa Can Keser, 2 çocuklarının velayeti için mahkemelik oldu.

Yeni dijital film platformu CAM erişime açıldı Yeni dijital film platformu CAM erişime açıldı

Damla Ersubaşı, 2016 yılında Mustafa Can Keser ile evlenmiş, çift 2020 yılında boşanmıştı. Zehra ve Zeynep adında iki kızları olan çift, ilişkilerine tekrar şans vermek amacıyla ikinci kez evlenmişlerdi. Bu evlilik de pek uzun sürmemiş, ikili tekrar boşanmıştı.

Fakat eski çiftin arasında sular durulmadı. Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre, Mustafa Can Keser, Damla Ersubaşı’nın yasaklı madde bağımlısı olduğu iddiasıyla Aile Mahkemesi’ne başvurdu ve ‘velayetin değiştirilmesi’ davası açtı.

Özge Eğrikar’ın haberine göre Keser’in avukatı Burçem Akkoç dilekçede, “Damla Ersubaşı çocukların evde olduğu sırada yasaklı madde kullanmış, birden fazla kişi ile birliktelik yaşamış ve bu konuda partiler vermiştir. Çocuklar annelerinin bu durumundan haberdar olduğu için velayetlerinin değiştirilerek babalarına verilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Mahkemenin, Keser’in açtığı davayı kabul etmesiyle çocukların velayeti Ersubaşı’ndan alındı. Keser, karar kesinleşmediği için çocukların hala Ersubaşı'nda olduğunu belirterek bir kez daha mahkemeye başvurdu ve çocuklar için korunma talep etti.

Editör: Betül Vural