Grammy ve Latin Grammy ödüllü sanatçı Sharika'nın merakla beklenen 12. stüdyo albümü, sanatçının son yıllardaki müzikal yolculuğunun bir ürünü olarak öne çıkıyor.

Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster'e veda etti: Farklı tepkilere neden oldu Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster'e veda etti: Farklı tepkilere neden oldu

Yedi yıl önce yayımlanan "El Dorado" albümünden bu yana Shakira'dan albüm anlamında bir yenilik gelmemişti; ancak 'Las Mujeres Ya No Lloran', sanatçının müzikal ifadesindeki yeni evreyi temsil ediyor.

Albüm, toplamda 8 yeni şarkı ve çeşitli sanatçılarla yapılan iş birliklerini içeriyor. Bu iş birliklerinden bazıları DJ Bizarrap ile "Music Sessions Vol. 53", Karol G ile "TQG", Ozuna ile "Monotonia", Rauw Alejandro ile "Te Felicito" ve Manuel Turizo ile "Copa Vacia" gibi dikkat çekici parçaları kapsıyor.

Şimdiye kadar albümde yer alan 7 eser, Spotify'da toplamda 3.7 milyar dinlenme sayısına ulaşarak sanatçının popülerliğinin ve müzikal etkisinin altını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Shakira, albüm yayınıyla eş zamanlı olarak, ünlü rapçi Cardi B ile iş birliği yaptığı "Punteria" adlı şarkısının müzik videosunu da müzikseverlerin beğenisine sundu. Videoda, oyuncu Lucien Laviscount'un yer aldı.

Kaynak: Haber Merkezi