Emeklilik kararı alan Barcelona'nın yıldız futbolcusu Gerard Pique (37) ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın (47) aşkı 2022'de sona ermiş; 11 yıldır mutlu bir birliktelik sürdüren çiftin ilişkisinin bitmesinin sebebinin ihanet olduğu ortaya çıkmıştı.

İki çocuğunun babasının üniversite öğrencisi Clara Chia Marti (25) ile aşk yaşadığını öğrenen Shakira, yaşanan skandalın ardından Bacelona'dan ayrılarak iki çocuğuyla birlikte ABD'ye yerleşmişti.

Berfu Yenenler'e 'polis' oyunu Berfu Yenenler'e 'polis' oyunu

Ünlü isim, son olarak Miami'de sahnedeyken yaşadığı bir taciz olayıyla gündeme geldi. Yeni single'ı 'Soltera' ile sahnede dans eden Shakira, izleyicilerden bazılarının mini eteğinin görüntülerini çekmeye çalıştığını fark etti.

Bunun üzerine şarkıcı, eteğini çekiştirerek dans etmeyi bıraktı ve elinde kamera olan izleyicilere dönüp, başını ve parmaklarını sallayarak onları uyardı.

Ardından tekrar dans etmeye başlayan Shakira, uygunsuz hareketlerin devam etmesi üzerine çareyi performansını durdurup, sahneyi apar topar terk etmekte buldu.

Kısa sürede viral olan görüntüler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Instagram, X (Twitter) ve YouTube kullanıcıları, yaşanan olaya yorum yağdırdı:

- İnsanlar gerçekten iğrenç!

- Bu gerçekten hayal kırıklığı yaratan bir davranış. Sanatçılar hem sahnede hem de sahne dışında saygıyı ve mahremiyeti hak ediyor. Herkes için güvenli bir ortam sağlamak çok önemli.

- Shakira kendi şarkısında bile eğlenemiyor ve dans edemiyor!

- Erkeklerden nefret ediyorum, bu adamların eğlence mekanlarına girmelerini tamamen yasaklayın!

Kaynak: Haber Merkezi