Sevim Emre kimdir? Sevim Emre nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Sevim Emre'nin kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Sevim Emre kimdir? Sevim Emre kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sevim Emre kimdir?

Behçet Bakır kimdir? Behçet Bakır kimdir?

Sevim Emre kimdir?

Tam ismiyle Elif Sevim Emre, 2 Temmuz 1944 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldi. Sevim Emre, 1963 yılında Güzellik Yarışmasına katıldı ve birinci olarak adından söz ettirdi. Bu birincilik, ona Türkiye'yi Beyrut'da gerçekleşen güzellik yarışmasında temsil etme kapısını de açmış oldu. Sevim Emre, Beyrut'taki yarışmada Avrupa 4.'sü seçildi.

Güzellik yarışmalarında elde ettiği başarı ve güzelliği, tüm dikkatleri Sevim Emre'ye yöneltti. Kısa sürede sinem dünyasının kapıları önünde açıldı ve şöhret basamaklarını hızla tırmanmaya başladı. Sevim Emre, ilk oyunculuk deneyimini 1961 yılında rol aldığı Kızıl Vazo isimli sinema filmi ile yaşadı. Filmde, Esma isimli karaktere hayat verdi. Bu filmdeki performansı ile hem yapımcılardan, hem de izleyiciden tam not aldı ve ardından birçok filmde rol aldı.

Sevim Emre, uzun yıllardır Orhan Gencebay ile beraber.. Orhan Gencebay ve Sevim Emre çiftinin, Gökhan ismini verdikleri bir erkek çocukları da var. Sevim Emre ve Orhan Gencebay çifti, uzun yıllardır birlikteler.

Kaynak: Haber Merkezi