Selcuksports HD | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle Selcuksports HD | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle

Sevdagül Tunçer kimdir? Sevdagül Tunçer nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Sevdagül Tunçer’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Sevdagül Tunçer kimdir? Sevdagül Tunçer kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Sevdagül Tunçer’in biyografisini haberimizde derledik…

Sevdagül Tunçer kimdir?

01.01.1992’de Isparta’nın Yalvaç ilçesinde doğdu. İlköğretimini burada 1.likle tamamladı. Daha sonra Isparta Fen Lisesini kazanarak burada parasız yatılı okudu. 2011 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2015 yılında mezun oldu. İstanbul Barosunda stajını tamamlayarak avukatlık ruhsatını aldı. 2018-2020 yılları arasında Ankara Barosuna kayıtlı olarak özel bir hukuk bürosunda yönetici avukatlık yaptı. 2020 yılında tekrar İstanbul Barosuna nakil oldu ve burada kendi ofisini açarak mesleğini yapmayı sürdürdü.

2012 yılında Hukuk Fakültesi 1. sınıfta iken Atatürkçü Düşünce Kulübüne katıldı. Aynı yıl Türkiye Gençlik Birliği üyesi olan Tuncer, 2013 yılında TGB’den ayrıldı.

Kaynak: Haber Merkezi