Serhat Soğukpınar kimdir? Serhat Soğukpınar nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Serhat Soğukpınar’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Serhat Soğukpınar kimdir? Serhat Soğukpınar kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Serhat Soğukpınar’nun biyografisini haberimizde derledik…

Serhat Soğukpınar kimdir?

Hacettepe Üniversitesi’nde lisans derecesini tamamlayan Serhat Soğukpınar, iş hayatına 1994 yılında Koç Holding bünyesinde, Setur Turistik A.Ş’de başlamıştır. Soğukpınar, profesyonel hayatına Çelebi Hava Servisi – IC Holding ortaklığındaki Antalya Havalimanı 2. Dış Hatlar Terminal Yatırım İşletme A.Ş ve Fraport – IC Holding ortaklığındaki Antalya Havalimanı Terminal İşletme A.Ş’de aldığı görevlerle devam etmiştir.

IC Holding Ulaştırma ve Altyapı Grup Başkanlığını yürüten Serhat Soğukpınar, altyapı grubuna bağlı ICA IC İÇTAŞ Altyapı İşletme ve Bakım A.Ş., Kuzey Ege Otoyolu İşletme ve Bakım A.Ş., IC İçtaş Zafer Uluslarası Havalimanı Yatırım ve İşletme A.Ş., IC İçtaş Sakarya Karasu Limanı Yatırım ve İşletmesi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdürmektedir. Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu İşletmesi’nde Genel Müdür unvanına sahip olan Soğukpınar bu görevlerinin dışında Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) Türkiye şubesinin yönetim kurulunda yer almaktadır.

6 Ekim 2024 Pazar günü televizyonda neler var? TV yayın akışında neler var? 6 Ekim 2024 Pazar günü televizyonda neler var? TV yayın akışında neler var?

Kaynak: Haber Merkezi