Mert Demir kimdir? Mert Demir nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Mert Demir'in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mert Demir kimdir? Mert Demir kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Mert Demir kimdir?

Mert Demir kimdir?

Mert Demir, 26 Aralık 1993'te İstanbul'da doğdu ve şu anda 29 yaşında. Çocukluk dönemini İstanbul'da geçiren Demir, küçük yaşlardan itibaren müziğe büyük bir ilgi duydu. Lise eğitimini tamamladıktan sonra yurtdışına gitti ve müzik kariyerine odaklandı. Daha sonra Türkiye'ye dönerek popüler yarışma programı O Ses Türkiye'ye katıldı.

Orhan Erdemir kimdir? Orhan Erdemir kimdir?

O Ses Türkiye'de Gökhan Özoğuz'un takımında yer alan Mert Demir, yarışmada finale kadar yükseldi. Yarışmadan sonra çeşitli yerlerde sahne alarak şarkıcılık kariyerini sürdürdü. Aynı zamanda şarkı yazarlığı ve beste yapma yetenekleriyle de tanınıyor.

Mert Demir, prodüktör ve aranjör olarak da tanınmakta. En popüler şarkılarından biri, Mabel Matiz ile birlikte söylediği "Antidepresan" adlı eserdir. Demir'in albümleri ve teklileri arasında "Bak Kollarım Burada", "Kimim Lan Ben?", "Uyan", "SNKK", "Gittiler", "Pusulam Rüzgar", "1500", "Herkesin Kafa Gidik", "Unutma Beni / Unut Gitsin", "Gözlerime Bak" ve "Ateşe Düştüm" gibi eserler bulunuyor.

Mert Demir'in müzik dünyasındaki yükselişi, onun yetenekli bir şarkıcı ve şarkı yazarı olduğunu gösteriyor. O Ses Türkiye'deki başarısından sonra kariyerindeki gelişmeler, müzik severler tarafından yakından takip ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi