En son 'Aile' adlı dizide başrol oynayan ve dizinin finalinden sonra tatile çıkan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, bir süredir şarkıcı Mert Demir ile aşk iddialarıyla anılıyordu.

31 yaşındaki Serenay Sarıkaya, bu iddiaları güçlendiren bir harekette bulundu. Ünlü oyuncu, Mert Demir'in sosyal medya hesabından paylaştığı bir videonun altına 'kalp ve gül' emojisi koydu. 

Şarkıcı Mert Demir'de oyuncuya 'kalpli' emojiyle cevap verdi. İkilinin sevenleri tarafından bu olay büyük bir dikkat çekti.

Mabel Matiz ile söylediği ‘Antidepresan’ şarkısının yanı sıra, 'Unutamadım Adını', 'Karakış' ve 'Cehennemin Dibi' gibi seslendirdiği parçalarla 7’den 70’e birçok kişinin gönlünde taht kuran Mert Demir, bıyıklarını kesince sosyal medyada gündem olmuştu.

Gülben Ergen'den Serenay Sarıkaya'ya 'Narin Güran' tepkisi Gülben Ergen'den Serenay Sarıkaya'ya 'Narin Güran' tepkisi

Yeni imajı çok beğenilen ünlü şarkıcının paylaşımına ise sevgilisi Serenay Sarıkaya’dan beğeni gelmişti.

Diğer yandan geçtiğimiz günlerde Sarıkaya Cahide Palazzo’da sahneye çıkan Demir’in konserine gitti. Demir’den habersiz kulisine giderek sürpriz yapan Sarıkaya, daha sonra salona geçti. Demir’i ilgiyle izleyen ve tüm şarkılara eşlik eden Sarıkaya, gecenin sonuna kadar mekânda kaldı. Ünlü oyuncuya masasının yanında bir koruma görevlisi de eşlik etti. Sarıkaya gecenin sonunda muhabirleri şaşırtmak için aracını şoförüyle evine gönderdi, kendisi ise Mert Demir’le birlikte mekânın mal kabul kapısından çıktı.

Kaynak: Haber Merkezi