Beşiktaş altyapısında yetişen 21 yaşındaki milli savunmacı, 2022 yılında 2 milyon euro bonservis bedeliyle Portekiz ekibi Braga'ya transfer oldu. Portekiz'de geçirdiği iki yılın ardından Trabzonspor'a 2,5 milyon euro bonservis bedeliyle imza atan Saatçı, yeni kulübüne katılmak üzere şehre geldi.

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi hazırlıkları başladı Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi hazırlıkları başladı

Milli takım kampından ayrıldıktan sonra Trabzon'a giden Saatçı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Tarifsiz duygular içindeyim. Çünkü Beşiktaş'tan buraya geldim. Daha büyük bir kulübe geldim. İnşallah bu ligde en iyi şekilde kendimi göstereceğimi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş maçında da 90 dakika elimizden gelenin en iyisini yapacağız"

Bu sözleriyle kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan ve Beşiktaş taraftarının tepkisini toplayan Saatçı, sözlerine şöyle devam etti:

"Aşırı mutluyum. Daha önceden bildiğim bir lig. Tarifsiz duygular içerisindeyim Beşiktaş'tan buraya geldim. Daha büyük bir kulübe geldim. Hatta daha tecrübeli döndüm Braga'da da çok maç oynadım. İnşallah bu ligde en iyi şekilde kendimi göstereceğimi düşünüyorum. İnşallah eski Avni Aker ruhunu geri getiririz. Şu anki durumum iyi, hazırım. Beşiktaş maçında da 90 dakika elimizden gelenin en iyisini yapacağız kimsenin kuşkusu olmasın taraftarımızı oradan üzüntülü ayrılmamasını sağlayacağız."

Kaynak: DHA