İnat TV | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle İnat TV | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle

Serdar Ali Çelikler kimdir? Serdar Ali Çelikler nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Serdar Ali Çelikler'in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Serdar Ali Çelikler kimdir? Serdar Ali Çelikler kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Serdar Ali Çelikler kimdir?

Serdar Ali Çelikler kimdir?

Serdar Ali Çelikler, aslen Karslı olup Van'da doğdu. Annesi ev hanımı, babası ise bankacıdır. Serdar Ali'nin en küçüğü olmak üzere yedi kardeşi vardı. 5 kız kardeşi ve 1 erkek kardeşi vardır. Çocukluğu babasının işi nedeniyle Van-Elazığ arasında gidip gelerek geçti. Eğitim hayatına Elazığ'da başladı ve Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. 1997 yılında bir dergiye katılarak gazeteciliğe başlamıştır.

Daha sonra Yeni Yüzyıl gazetesinde ekonomi alanında gazetecilik yaptı. Yeni Yüzyıl gazetesinin kapatılmasının ardından bir şirkette basınla ilişkiler sorumlusu olarak çalıştı. Askerliğini tamamladıktan sonra ticaret yapmaya başladı. Kendisi ve arkadaşları Beşiktaş'ta bir kebap restoranı açtılar ama neredeyse iflas ediyordu. Aynı zamanda Uzan Grubu'ndan gelen iş teklifini de kabul etti. 2002 yılında Sabah Gazetesi'nde çalışmaya başladı. 29 yaşında Fotomaç gazetesinin genel yayın yönetmeni oldu.

Çelikler, 5,5 yıl bu görevde bulunduktan sonra Sabah Gazetesi'nin spor direktörlüğünü üstlendi. 2008 yılında Ciner Grubu Yayın Koordinatörü olarak göreve başladı. 2009 yılında Gazete Habertürk'ün yayın koordinatörü oldu. Aynı yıl Habertuck'ta spor yazarlığı yapmaya başladı. Halen bu görevine devam etmektedir. 2012 yılında Habertürk kanalında yayınlanan Faik Çetiner'in sunuculuğunu yaptığı Bizim Stadyum programında yorumcu olarak görev aldı. 2014 yılında Show TV'ye Spor Koordinatörlüğü görevine atandı.

Kaynak: Haber Merkezi