İmza töreninde açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, “Bu zamana kadar herhangi bir gelişme olmadı. İmzayı da boş yere attık, boş mukaveleye. Bilginiz olsun” ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş’in konuşmasından satır başları şöyle;

Antalyaspor, Adana Demirspor'u son dakika golüyle devirdi Antalyaspor, Adana Demirspor'u son dakika golüyle devirdi

"Taraftarlara bu sıcak ortak için teşekkür ediyorum"

"Heyecanım var. Sizlerin desteğiyle yaşıyorum. Müzeden almışlar kaleci kazağını. Yine bir Beşiktaş maçıyla, Fenerbahçe'nin sahasında futbolu bırakmıştım. Futbol hayatımın son dönemlerinde çok uzak kaldığım bir büyük takımın, doğduğum büyüdüğüm heyecanla coşkuyla iş yaptığım Trabzonspor'a tekrar geri döndüm. Başkana, yönetime, taraftarlara bu sıcak ortak için teşekkür ediyorum."

"İmzayı da boş yere attık, boş mukaveleye. Bilginiz olsun"

"Bu zamana kadar herhangi bir gelişme olmadı. İmzayı da boş yere attık, boş mukaveleye. Bilginiz olsun. İmza atmak önemli değil, sizin önünüzde attık. İmza atmasak bile burada söz veriyoruz ki, Trabzonspor'un başarısı için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İmzalar kağıt üstüne atılır, sözler karşılıklı verilir ama önemli olan ruhuyla ve gönlüyle burayı yaşamaktır."

"Arzu ettiğiniz takımı, yarışmayı göreceğiz"


"Bundan endişeniz olmasın. Arzu ettiğiniz takımı, yarışmayı göreceğiz. Zorluklarımız var. İlk aşamada tehir maçıyla birlikte 3 maçımız var. Beşiktaş, Kayserispor ve Gaziantep maçları. Milli takım oyuncuları perşembe günü tamamlıyor. Arkasından 1 ay çalışacağız. Devreye kadar herkesin beğeneceği bir takım yaratıp iyi sonuçlar almak zorundayız. Yoksa başkan heyecanını kaybeder diye korkuyoruz."

Kaynak: Beinsports