Tanıtım yayını ile seyirci karşısında şimdiden merak uyandıran Senden Önce isimli dizi, Kanal D ekranlarında olacak. Senden Önce dizisinin oyuncu kadrsou ise belirlendi. Oyuncu çalışmaları tamamlanan Senden Önce dizisinin oyuncuları kimler? Senden Önce dizisinin başrollerinde kim olacak? Senden Önce dizisinin konusu nedir? Senden Önce dizisinin ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Senden Önce dizisinin başrolleri kim?

Senden Önce dizisinin başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya yer alıyor Senden Önce'nin ilk teaserı yılbaşı gecesi ekrana gelmiş; gerilim, heyecan ve tutkunun hissedildiği tanıtım filmi merak uyandırmıştı.

Taraftarium24 | Monaco - Barcelona maçı canlı izle Taraftarium24 | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

senden-oncenin-oyuncu-kadrosu-belli-oldu_2672_dhaphoto2

Senden Önce dizisinin oyuncuları kim?

Hazırlıkları uzun süredir devam eden dizinin oyuncu kadrosu geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Usta sanatçılar ile genç yetenekleri buluşturan Senden Önce'nin kadrosunda; Altan Erkekli, Tansel Öngel, Uğur Uzunel, Uğur Biçer, Kadim Yaşar, Nalan Kuruçim, Işıl Dayıoğlu, Lidya Atlik, Taha Ünal, Berra Aydınlı, Elif Baysal ve Ahmet Fuat Onan yer alıyor.

senden-oncenin-oyuncu-kadrosu-belli-oldu_2672_dhaphoto4

Senden Önce dizisinin yapım, yönetmen ve senaristi

Yapımını D Media'nın üstlendiği Senden Önce'nin senaryosunu Başak Anigün kaleme alırken; yönetmenliğini ise Feride Kaytan üstleniyor.

senden-oncenin-oyuncu-kadrosu-belli-oldu_2672_dhaphoto3

senden-oncenin-oyuncu-kadrosu-belli-oldu_2672_dhaphoto5

senden-oncenin-oyuncu-kadrosu-belli-oldu_2672_dhaphoto6

Editör: Halide Tonga