Yapımcılığını D Media'nın üstlendiği, senaryosunu Başak Angigün kaleme aldığı yönetmenliğini ise Feride Kaytan üstlendiği Senden Önce’nin başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya paylaşıyor. Dizi her Salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.

'Asaf' dizisi Netflix'te yayınlanacak 'Asaf' dizisi Netflix'te yayınlanacak

Senden Önce 2. bölüm özeti

Dolandırıcı iki kadının hikayesinin izleyici ile buluştuğu dizinin yeni bölümünde sırlar bir açığa çıktı. Dizide iki kadının tuzağına düşen isim bu kez Hakan'ın abisi Kaan oldu. Merve ve Sahra'nın aslında kim olduğu ortaya çıktı. Yetimhanede birlikte büyüyen bu iki kadının zengin adamlarıyla evlenip ayrılarak onları dolandırdıkları öğrenildi. Fakat Sahra ve Merve'nin dostluğu aşk yüzünden çıkmaza girdi. Merve'nin Sahra'ya Hakan'a aşık olduğunu ve onunla devam etmek istediğini söylemesini iki kadın arasındaki dostluğu bir andan düşmanlığa bıraktı. Dostu Merve'yi kaybetme noktasında gelen Sahra ise Hakan'ın abisi Kaan'ın hayatına girdi. Merve'nin gerçek isminin da aslında Sıla olduğu bölümde ortaya çıkan gerçekler arasında yer aldı.

Sahra’nın yeni planı ne?

Sahra'nın hedefinde bu kez Hakan değil Kaan vardı. Sahra, eşini kaybettikten sonra hayata küsen Kaan'ın karşısına "emlakçı kız" olarak çıktı. Ömer'in söylediği Kaan'ın hayatına girmeyi başaran Sahra bununla da kalmadı. Merve ve Hakan'ın karşı karşıya gelmesi dikilen Sahra'nın bundan sonraki hamlesi ise merak konusu oldu.

Senden Önce 2. bölüm izle

Kaynak: Haber Merkezi