İstanbul Fatih’teki kadın cinayetlerinin faili Semih Çelik’in, İkbal Uzuner’i öldürmeden bir yıl önce video çekmiş. Ekol Tv'nin ulaştığı videoda, intihar eden Çeli'in, İkbal'ı öldürmek için plan yaptığı ancak o an bunu gerçekleştiremediği öne sürüldü. Videoda katil Çelik, “Bu hayattan çıkarken can almak istiyorum. Bu insanın sen olmasını istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Uzuner’i öldürme planını açıklıyor

Videoda Çelik, “İkbal seninle özel olarak vedalaşmak istedim. Sonunda ölüyorum. Ama sana söylemem gereken bir şey var. Dün seni gördüğüm gün seni öldürmeye gelmiştim” diyerek, Uzuner’i öldürme planını açıklıyor.

“Seni öldürürsem diğer tarafta peşimi bırakmayacaksın” sözlerini kullanarak videosunu çekerken, aynı zamanda uyuşturucu içiyor.

İstanbul'da iki kadını öldüren saldırgan 6 kez ruh sağlığıyla ilgili tedavi görmüş İstanbul'da iki kadını öldüren saldırgan 6 kez ruh sağlığıyla ilgili tedavi görmüş

Ne olmuştu?

19 yaşındaki Semih Çelik isimli erkek, İstanbul'da İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i yarım saat arayla vahşice öldürdükten sonra Fatih'de surlardan atlayarak intihar etmişti.

Çelik'in psikolojik sorunları olduğu gerekçesiyle son bir yılda 5 kez hastaneye gittiği ortaya çıkmıştı. Semih Çelik hakkında iki kez kayıp başvurusu yapıldığı ve bir kez de intihara teşebbüsten kaydının olduğu belirlenmişti.

Kaynak: Haber Merkezi