Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Selen Görgüzel son zamanlarda başına gelen talihsiz bir olaylarla gündeme geliyor.

Geçtiğimiz günlerde bir kaza geçiren ve gözündeki morluk ile dizindeki bandajla açıklama yapan Görgüzel'in bu sefer kızından endişelendiren haber geldi.

Gelen son dakika bilgilerine göre, Selen Görgüzel’in Yılmaz Bektaş’tan olan 25 yaşındaki kızı İlknaz Bektaş, önceki sabah Ortaköy’deki evinde fenalaştı.

Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor

Kalbi sıkışan, nefes almakta güçlük çeken Bektaş hemen Ulus’taki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Posta’nın haberine göre, göğsüne hava kaçtığı tespit edilen İlknaz Bektaş’a “göğüs boşluğuna mediastinal amfizem” teşhisi konuldu ve ameliyata alındı.

Bektaş, “Rahatsızlandığım günün akşamı Alp Dağları’na trekkking yapmaya uçacaktım. Eğer uçağa binseydim, basınçtan hayatımı kaybedebilirmişim. Allah korudu” dedi.

İlknur Bektaş, “3 gün daha hastanede kalacağım. Akciğerim içtiğim elektronik sigaradan dolayı (vape) hava kaçırmış. Lütfen elektronik sigaralardan uzak durun” diye konuştu.

"Küçük çaplı kalp krizi geçirmiş"

Kızının başından bir an olsun ayrılmayan Selen Görgüzel “Allah yavrumu korudu. Küçük çaplı bir kalp krizi geçirmiş. Hastaneye getirildiğinde nabzı 140 atıyormuş. Çok şükür şimdi iyi” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi