Justin TV | Trabzonspor - Kayserispor maçı canlı izle Justin TV | Trabzonspor - Kayserispor maçı canlı izle

Selcan Taşçı Hamşioğlu kimdir? Selcan Taşçı Hamşioğlu nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Selcan Taşçı Hamşioğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Selcan Taşçı Hamşioğlu kimdir? Selcan Taşçı Hamşioğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Selcan Taşçı Hamşioğlu’nun biyografisini haberimizde derledik…

GİK üyesi olan Selcan Taşçı Hamşioğlu kimdir. 

Selcan Taşçı Hamşioğlu kimdir?

Selcan Taşçı Hamşioğlu, 1979 yılında Tekirdağ’da doğdu.  İlk ve orta öğrenimini burada tamamlamış daha sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi, Bahçeşehir Üniversitesi Sanat Yönetimi ve Kültür Politikaları bölümlerinden mezun oldu.

Tekirdağ milletvekili oldu

Mezuniyetinin ardından Marmara üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsünde Türk Sanatı üzerine eğitim aldı. Bahçeşehir Üniversitesinde Kültür Politikaları ve Sanat Yönetimi Yüksek Lisans yaptı. Yeniçağ ve Ortaçağ Gazetelerinde köşe yazıları yazmaktadır. Çalışmalarını dramatik yazarlık üzerine yoğunlaşarak ilk romanı Bedel oldu. Selcan Taşçı Hamşioğlu İyi Parti 28. dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde İyi Parti Tekirdağ 1. sıra milletvekili adayı olan Hamşioğlu Tekirdağ Milletvekili oldu.

Editör: Sümeyye Aksu