6 Ekim 2024 Pazar günü televizyonda neler var? TV yayın akışında neler var? 6 Ekim 2024 Pazar günü televizyonda neler var? TV yayın akışında neler var?

Şehit Hulusi Elçi kimdir? Şehit Hulusi Elçi nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Arama motorlarında Şehit Hulusi Elçi kimdir? Şehit Hulusi Elçi kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde Hulusi Elçi kimdir? biyografisini haberimizde derledik…

Şehit Hulusi Elçi kimdir?

Şehit Tbp.Tğm. Hulusi Elçi Bingöllüdür.  Van'da doktor teğmen olarak hizmetlerini sunuyordu.  Risale-i Nur talebesidir. Şehit Hulusi Elçi'nin yaklaşık bir hafta sonra terhis edileceği ifade ediliyor.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının sızma ve saldırı girişiminde 1 askerin şehit olduğu, 4 askerin ise yaralandığı belirtildi. MSB, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma ve saldırı girişiminde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Sağlanan temasta ilk belirlemelere göre 6 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.”

Şehidin kimliği belli oldu

Milli Savunma Bakanlığı Şehidin Tbp. Tğm. Hulusi Elçi olduğunu açıkladı. Bakan Yaşar Güler, mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız, 19 Mart 2024 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadelerini kullandı.

Bilgiler gelince sitemiz güncellenecektir...

Kaynak: Haber Merkezi