Batuhan Akar kimdir? Batuhan Akar nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Batuhan Akar'ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Batuhan Akar kimdir? Batuhan Akar kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Batuhan Akar kimdir?

Batuhan Akar kimdir? 

Batuhan Akar'ın Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru olduğu öğrenildi. Şanlıurfa'nın Bozova Karayolu'nda gerçekleşen trafik kazasında eşi ve iki çocuğu ile birlikte hayatını kaybetmiştir. Ailenin bayram tatilini geçirmek için Şanlıurfa'dan Malatya'ya gitmek üzere yola çıktıkları belirtildi. Akar'ın 3 ve 7 yaşında iki çocuğu vardır.

Batuhan Akar Şehit Foto

Malatya'ya bayram tatiline giderken Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde kamyonla çarpışan otomobildeki polis memuru, eşi ve 2 çocuğu hayatını kaybetti.

Şanlıurfa-Adıyaman kara yolunun Arıkök Mahallesi yakınlarında, sürücüsü Batuhan Akar’ın kontrolünden çıkan 44 BA 255 plakalı otomobil, yolun karşı şeridine geçip İ.H.Y. idaresindeki 33 BDJ 92 plakalı kamyonla çarpıştı.

Denizli Tavas'ta 873 m² arsa İcradan satılıktır Denizli Tavas'ta 873 m² arsa İcradan satılıktır

Otomobil sürücüsü ile araçtaki eşi Halime, oğlu Tunahan (7) ile kızı Umay (3) kaldırıldıkları Bozova Devlet Hastanesi’nde hayatlarını kaybetti.

Batuhan Akar’ın Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru olduğu öğrenildi.

Ailenin bayram tatilini geçirmek için Şanlıurfa’dan Malatya’ya gitmek üzere yola çıktıkları belirtildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ile Bozova Kaymakam İbrahim Halil Yeşilyurt olay yerine gelerek inceleme yaptı.

Kaynak: Haber Merkezi