Sedat Sırrı Arısoy kimdir? Sedat Sırrı Arısoy nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Sedat Sırrı Arısoy kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Sedat Sırrı Arısoy kimdir? Sedat Sırrı Arısoy kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Sedat Sırrı Arısoy biyografisini haberimizde derledik…

Sedat Sırrı Arısoy kimdir?

Sedat Sırrı Arısoy, 1969 yılında Manavgat'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara da tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1990 yılında mezun oldu. 1992 yılında Van Kaymakam Adayı olarak görevine başladı ve sırasıyla Kırşehir-Boztepe, Kastamonu-Daday, Kars-Digor, Edirne-Enez, Bingöl Vali Yardımcılığı, Batman Vali Yardımcılığı, Tokat Vali Yardımcılığı, Trabzon-Vakfıkebir Kaymakamlığı ve Antalya-Muratpaşa Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuştur. 07.08.2019 tarih ve 2019/268 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile 1. Derece Kadrolu Nazilli Kaymakamlığına atanmış 03.09.2019 tarihinde görevine başlamıştır. Evli ve 2 çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Vali yardımcısı ve kaymakam atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, son günlerde kentte yaşanan göçmen gerilimiyle gündeme gelen Kayseri’nin Melikgazi ilçesinin kaymakamı Bülent Karacan, İstanbul Beylikdüzü Kaymakamı olarak atandı. Karacan’ın yerine Aydın’ın Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy getirildi.

Hollanda - Türkiye çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Hollanda - Türkiye çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Kaynak: Haber Merkezi