İnat TV | Türkiye – Hollanda maçı canlı izle İnat TV | Türkiye – Hollanda maçı canlı izle

Sedat Ocakçı kimdir? Sedat Ocakçı nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Sedat Ocakçı’nın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Sedat Ocakçı kimdir? Sedat Ocakçı kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Sedat Ocakçı’nın biyografisini haberimizde derledik…

Sedat Ocakçı kimdir?

Genç girişimci, 2018-2020 yılları arasında yazılım sektörüne yöneldi ve Hira Yazılım markasının temellerini atmaya başladı. İlerleyen yıllarda Metayıldız Bilişim Teknolojileri firmasını kuran Ocakcı, kısa vadede yenilikçi bir yapı inşa etmeyi başardı. İş hayatına katkılarıyla ön plana çıktığı için “Sedat Ocakcı kimdir?” sorusu da gündemi meşgul etmeye devam ediyor. İşte, eğitim hayatı, projeleri ve önemli mesajlarıyla Sedat Ocakcı’nın hayatına dair tüm detaylar!

Sedat Ocakcı 18.01.1990 tarihinde, Yozgat’ta dünyaya geldi. İlköğretim ve ortaöğretimini Yozgat’ta tamamladıktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde İşletme bölümünü bitirdi. İlerleyen yıllarda finans sektörüne ilgi duymaya başlayacak ve borsada önemli kazanımlar elde edecekti. Öyle ki deneyimleri ışığında “Algoritmaların İzinde Borsa - Kazançlı Yatırımların Sırrı” eserini kaleme aldı.

Kaynak: haber