20 Eylül 2024 Resmî Gazete kararları 20 Eylül 2024 Resmî Gazete kararları

Bella Duygulu kimdir? Bella Duygulu nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Bella Duygulu'nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Bella Duygulu kimdir? Bella Duygulu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Bella Duygulu kimdir?

Bella Duygulu kimdir?

Ünlü sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, 1996 yılında evlendiği ancak 1997 yılında boşandığı eski eşi şarkıcı Tayfun ile yıllar sonra yeniden buluştu. Tayfun Duygulu'nun yeni eşi Bella Duygulu'nun organize ettiği buluşmada eski eşler birlikte bir şarkı okuyacaklarının müjdesini verdi. Yıllar sonra bir araya gelen eski eşlere Duygulu'nun yeni eşi de eşlik etti. Birlikte kamera karşısına geçen üçlü poz vermeyi de ihmal etmedi. Eski eşiyle kamera karşısına geçen Beste Açar, "Sevgili Tayfun'un eşi Bella'nın aklına geldi, o bu enerjiyi açığa çıkardı. Ona tekrar teşekkür etmek istiyorum. Çok güzel bir şarkı olacak" ifadelerini kullandı. Beste Açar ile evli olduğu dönemde birlikte şarkı yazdıklarını söyleyen Tayfun Duygulu, "Eşim Bella bu şarkıyı Beste ile okumamı istedi. Bu bir müzik çalışması. Bella'nın yaptığı çok medeni bir davranış. Dünyamızda kaos varken güzelliklerin, güzel şeylerin ortaya çıkması gerekiyor. Biz Beste'yle o zamanlar gençtik ve her şeyi göz önünde yaşadık. Beste de ben de müziğin içine doğduk. Bu buluşma da müzikle alakalı olan bir şey" dedi.

Bella Duygulu’nun anne tarafı Yugoslav kökenlidir. Duygulu’nun babası ise Giresunlu ’dur. Bella Duygulu’nun 1985 yılında doğduğu biliniyor. Bella Duygulu’nun mimarlık eğitimi aldığı da konuşulanlar arasında.

Kaynak: Haber Merkezi