Sinan Ateş’in faillerinin yargılandığı üçüncü gün duruşmasında mahkemeye ara verildiği sırada Selma Ateş’e bir kişi saldırıda bulundu. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs tutuklandı. Selma Ateş, saldırı sonrası şikayetçi oldu.

Gölbaşı Ülkü Ocaklarına dikkat çekti

Halk TV’de yer alan İsmail Saymaz’ın haberine göre Selma Ateş, ifadesinde Gölbaşı Ülkü Ocaklarına dikkat çekti.

Saldırıya uğrayan Selma Ateş'ina darp sonrası aldığı rapor ve şikayette bulunduğuna dair tutanak ortaya çıktı.

Sinan Ateş ailesini adliye bahçesinde kameraya çeken kimdi? Şok ayrıntıyı saldırıya uğrayan kız kardeşi açıkladı Sinan Ateş ailesini adliye bahçesinde kameraya çeken kimdi? Şok ayrıntıyı saldırıya uğrayan kız kardeşi açıkladı

Selma Ateş, şikayetinde Ankara Gölbaşı Ülkü Ocakları'na dikkat çekti. Ateş, saldırının planlı olabileceğini de vurguladı. Ateş şikayetinde şunları kaydetti:

Fatih Altaylı: Cem Garipoğlu’nun mezarı açılınca garabetin kat sayısı arttı Fatih Altaylı: Cem Garipoğlu’nun mezarı açılınca garabetin kat sayısı arttı

"Mahkeme Sinan ATEŞ davası karar öncesi ara verdiği sırada Sincan cezaevinin kafeteryasında kararı beklemek için eşim Merih kazanç Milli Yol Partisi Genel başkanı Remzi Çayır ile oturduğumuz masada dava üzerine sohbet ediyorduk tanımadığım ve daha önce hiç görmediğim beyaz montlu genç bir şahıs arkadan gelip boynumdan tutup çekmek suretiyle beni yere düşürdü bu saldırıyı gören eşim saldırgan bana daha fazla vurmasın diye engel olmaya çalıştı, saldırgan bu sırada eşimede vurdu.

Bu olayı gören kız kardeşimi Sevda ateş saldırgan engellemeye çalışınca saldırgan onu da yere düşürüp sürükledi çevredekiler müdahalesiyle birlikte olayı gören polisler geldi saldırganı aldıbana saldıran ismini bilmediğim şahıstan davacı ve şikayetçiyim bu olayın planlı bi eylem olabilmesi ihtimalinin yüksek olduğu kanaatindeyim, zira şahsın Gölbaşı Ülkü Ocakları ile ilişkili olduğunu söylediler. Bu olayı gören annem zaten hasta olup olayın etkisiyle kız kardeşimi ve beni yerde görünce tansiyonu yükseldi, kendisin ambulans ile cezaevi içindeki hastaneye götürdüler. Bizde zaten kardeşimizden dolayı acımız varken üstüne birde bu olayı yaşadığımız için şaşkınlık içerisindeyiz.

Müdafiden Soruldu; Beyanlarına katılıyoruz, daha sonradan isminin Mert Can KILIÇ olduğunu öğrendiğimiz şahıs müvekkilimce tanınmamaktadır. Kendisi müvekkilimi darp etmiştir. Şikayetçiyiz ve adli süreçleri işleteceğiz."

Sağlık raporunda da şunlar kaydedildi:

"Hasta arkadan yüzünün sağ tarafina darbe almiş hastanin çeki̇len garfi̇si̇nde herhangi̇ bi̇r fraktur bulgusuna rastlanmamiştir. Boynunda 7 ila 5 cm araliğinda deği̇şen 3 adet kizariklik-abrazyon bulunmaktadir ayni şeki̇lde hastanin sirtinda sag tarfta scapula üzeri̇nde multipl 3 ila 2 cm arasinda deği̇şen kizariklik-abrazyonlar bulunmaktadir. hasta kulağinin da darbe aldiğini i̇fade etmektedi̇r hastanin muayenesi̇nde diştan herhangi̇ bi̇r bulgu yoktur. yerde sürüklendiğini ifade eden hastanin detayli muaynesinde vücudunda başka herhangi̇ bi̇r muayene bulgusuna rastlanmamiştir."

Kaynak: Haber Merkezi