Şahin Akgül kimdir? Şahin Akgül nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Şahin Akgül’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Şahin Akgül kimdir? Şahin Akgül kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Şahin Akgül’nun biyografisini haberimizde derledik…

İnat TV | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle İnat TV | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle

15 Mart Müge Anlı: Hamide Akdaş gözaltına alındı, Fatma Tosun altınlarını alabilecek mi? 15 Mart Müge Anlı: Hamide Akdaş gözaltına alındı, Fatma Tosun altınlarını alabilecek mi?

Şahin Akgül kimdir?

Fatma Tosun, bir felaketin ardından annesini ve eşini kaybetti. Fatma, çocukları için biriktirdiği paraları Hamide Akdaş isimli görümcesi ile görümcesinin sevgilisi Şahin'e kaptırdı. Altın ve paralarla ortadan kaybolan Hamide Akdaş, "Ben para almadım. Bu olaylardan haberim yok" açıklamasında bulundu. Hakkındaki iddiaları reddeden Hamide Akdaş, Müge Anlı'nın canlı yayınında gözaltına alındı.

Müge Anlı bugün programı elinde Fatma Tosun'un altınları ile açtı. Altınların Hamide Hanım'ın evindeki deterjan torbasının içinden çıktığını açıkladı. Fatma Tosun'un üzüntünün yerini sevinç gözyaşları aldı. Hamide Hanım'ın sevgilisi Şahin Akgül, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Şahin Bey,  Hamide'nin "Ben Şahin'le 3 yıldır birlikteyim" iddialarını yalanladı. Şahin Bey, "Öyle bir şey yok. Ben Fatma'ya dava açacağım. Hamide bana musallat oldu" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi