Sahibinden.com'da erişim sorunu yaşanıyor. Hal böyle olunca kullanıcılar "Sahibinden.com çöktü mü?" sorusuna yanıt aramaya başlamış durumda. Peki, Sahibinden.com çöktü mü? Sahibinden.com erişim sorunu mu yaşanıyor? Detayları haberimizde…

“Teknik bir sorun var”

Kullanıcıların geceden bu yana sayfaya girdiklerinde sunucu hatasıyla karşılaşması sonrası şikayetlerin arttığı kaydedilirken, Sahibinden.com'dan açıklama yapıldı. Sahibinden.com'un sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır" denildi.

Çalışmalar devam ediyor

Buna ek olarak sorunun en kısa sürede giderilmesi için çalışmaların devam etmekte olduğu kaydedildi. İşte yapılan o açıklama:

TRT 1 - Canlı Yayın TRT 1 - Canlı Yayın

"Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Kaynak: Haber merkezi