MS hastalığıyla uzun yıllardır mücadele eden Harun Akaröz, 27 Temmuz'da hayatını kaybetti. Ünlü sanatçı Safiye Soyman’ın oğlu için Bodrum Gündoğan Mahallesi'ndeki Merkez Cami'de 28 Temmuz'da cenaze töreni düzenlendi. Oğlunu gözyaşlarıyla toprağa veren Safiye Soyman, yaşadığı acı ve süreç hakkında ilk kez konuştu.

Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezon tanıtımı yayınlandı Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezon tanıtımı yayınlandı

"Yıllarca umudumu kaybetmemeye çalıştım"

Sabah gazetesinden Tuba Kalçık'a konuşan Soyman, oğlunun yıllardır MS hastalığıyla mücadele ettiğini ve son 10 yıldır yatağa bağımlı hale geldiğini belirtti. Oğluna bebekler gibi baktığını söyleyen Soyman, "Her sabah oğlumun hastalığıyla ilgili bir mucize olacakmış gibi umutla bekliyordum ve yıllarca umudumu kaybetmemeye çalıştım" dedi.

"1 aydır kalbim ağzımdaydı"

Son bir aydır sürekli endişe içinde olduğunu dile getiren Safiye Soyman, "Allah bana onu kaybedeceğimi hissettirdi. 1 aydır kalbim ağzımdaydı. İçimde hep kötü bir his vardı. Program çekimim bitti, hemen oğlumun yanına gittim. Bana sanki bir şey söylemek istiyor gibiydi. Beni gördüğüne çok mutlu olmuştu evladım. Zaten yanında olmadığım zamanlarda da günde 10 kere görüntülü konuşuyorduk. Altı ay köyde yaşıyordu. Köye gittim. Yanına gittikten 10 gün sonra da vefat etti." diye konuştu.

"Her telefon çaldığında kötü bir haber gelecek mi diye korkuyordum"

"Oğlum vefat etmek için beni bekliyormuş. Uyurken vefat etti yavrum. Acı çekerek ölmedi oğlum. Melek gibi gitti," diyen Soyman, "Oğlum çok akıllıydı, melek gibiydi. Nurlar içinde gitti. Her şeyimi ona göre ayarlıyordum. O benim canımdı. Ciğerim yanıyor. Bir aydır hep yüreğim ağzımdaydı. Her telefon çaldığında kötü bir haber gelecek mi diye korkuyordum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi