Etkileyici konusuyla olduğu kadar başarılı kadrosuyla da tüm dizi severlerin ilgisini üzerine çeken Safir 'Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi' 20. yeni bölümü ile heyecan yarattı. Her hafta Pazartesi günleri yeni bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Safir 20. bölüm detayları merak ediliyor. Peki, Safir 20. bölümde neler oldu? Detayları haberimizde…

'Sahipsizler' dizisinden ikinci tanıtım 'Sahipsizler' dizisinden ikinci tanıtım

20. bölüm özeti

Hem işini hem de evini kaybeden Feraye, bir süre Yaman'la ilişkisine ara vermek ister. Yaman bu konuda da her taşın altından çıkan Ateş'e karşı bilenmekte, onu suçlamaktadır. Güneş ise ortadan kaybolan Ateş için endişelidir. Okan'ın da araya girmesiyle birlikte Yaman, Ateş'in peşine bu defa hesap sormak için değil hayatını kurtarmak için düşer. Yaman Ateş'i kurtarabilecek midir? Kardeşlik mi, düşmanlık mı galip olacaktır?

Feraye, Aleyna’nın tuzağına düşecek mi?

Ateş ise aynı saatlerde hayatını değiştirecek bir olayın içine doğru adım adım yürümektedir. Onu bekleyen tatsız sürpriz Yaman ve Ateş'i bir sırla birbirine bağlar. Diğer taraftan Feraye, daha fazla ısrar etmek istemez ve atölyeden ayrılmaya karar verir. Aleyna ise ona gizli kapaklı iş bularak Ürgüp'ten gönderme peşindedir. Feraye, Aleyna'nın kurduğu tuzağa düşüp ünlü bir markadan gelen teklifi kabul edecek mi?

Kaynak: Haber Merkezi