İnat TV | Trabzonspor - Kayserispor maçı canlı izle İnat TV | Trabzonspor - Kayserispor maçı canlı izle

Sadullah Alagöz kimdir? Sadullah Alagöz nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Sadullah Alagöz’ün kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Sadullah Alagöz kimdir? Sadullah Alagöz kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Sadullah Alagöz’ün biyografisini haberimizde derledik…

Sadullah Alagöz kimdir?

Sadullah Alagöz 23 Mart 1983 yılında Ankara/Kahramankazan'da dünyaya geldi.  İş insanı olan Sadullah Alagöz ALG Holding ve Yönetim Kurulu Başkanıdır.  İlkokul, orta okul ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı.  Mobilyacılık üzerine uzun sene çalıştı. 3 çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olarak kendisini mobilya tasarım ve üretimi konusunda geliştirdi. Babası Turgut Alagöz’dür. 

Turgut Alagöz tarafından 1969’da Alagöz Grup Mobilya kurulmuştur. Sadullah Alagöz 2000 yılında Alagöz Grup Mobilya yönetim kurulu başkanı oldu.  ALG Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışma hayatına devam ediyor.  25. Dönem Ankara Milletvekili adayı olmuştur.  Ankara Sanayi Komisyon Başkanlığı görevine bulundu. Evet Destek Platformu Kurucusu ve Genel Başkanlığı yapmıştır. Sadullah Alagöz ANKAF Federasyonu Genel Başkanıdır.

Editör: Ateş Çatıkkaş