Gaziantep FK, Süper Lig'de yarın Beşiktaş'ı ağırlayacak Gaziantep FK, Süper Lig'de yarın Beşiktaş'ı ağırlayacak

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden, Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Sarı-lacivertli kulübe başkan adaylığıyla ilgili çalışmalar nedeniyle İstanbul Ticaret Odası (İTO) meclis üyeliğinden istifa etti.

İTO'nun Mart ayı meclis toplantısında konuşan Sadettin Saran, "Geldiğimiz noktada Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı adaylığımla ilgili çalışmalar nedeniyle İstanbul Ticaret Odası (İTO) meclisinden üzülerek ayrılmak durumundayım" dedi.

Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz

Sözlerine devam eden Sadettin Saran, "Sevgili dostlarım, ekibimle birlikte Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için yola çıkıyoruz. Bu uğurda yalnızca Fenerbahçe'nin değil, aynı zamanda Türk sporunun, olimpik sporcularımızın başarısı için çalışacak, ülkemizin ismini Avrupa'da ve Olimpiyatlarda en iyi şekilde temsil edecek planlar ve hayallerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" açıklamasını yaptı.

İlk fırsatta talip olacağım demişti

Saran, 2016 yılında gerçekleştirdiği bir konuşmasında “Hep söylüyorum; bir sıkıntı olmazsa, ölmezsek, batmazsak…” ifadeleri ile Fenerbahçe başkanlığına ilk fırsatta talip olacağını söylemişti. Saran, UÜ İşletme Topluluğunca düzenlenen 11. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi’nde gerçekleştirdiği bu açıklamalarda aynı zamanda “Fenerbahçe başkanı olursam gelmiş geçmiş en iyi başkan olurum diye düşünüyorum” ifadelerini de kullanmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi