Ruja Ignatova kimdir? Ruja Ignatova nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Ruja Ignatova’nın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorları Ruja Ignatova  kimdir? kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Kayıp kripto kraliçesi olarak bilinen Ruja Ignatova kaç yaşında? biyografisini haberimizde derledik…

Ruja Ignatova kimdir?

1980 yılında Bulgaristanda doğdu ve 44 yaşındadır. Konstantin İgnatov adında bir erkek kardeşi var. Konstanz üniversitesinden mezun oldu.  Cryptoqueen, Cryptoqueen: The OneCoin Scam adlı filmlerde oynadı. 

Ruja Plamenova Ignatova, 2019 yılında dolandırıcılıktan mahkum edilen Bulgaristan doğumlu bir Alman girişimcidir. Kendisi, The Times'ın "tarihin en büyük dolandırıcılıklarından biri" olarak tanımladığı OneCoin olarak bilinen sahtekarlık amaçlı bir kripto para birimi planının kurucusu olarak biliniyor.

Bertuğ Yıldırım kimdir? Bertuğ Yıldırım kimdir?

'Kayıp kripto kraliçesi' olarak anılan ve 'OneCoin' üzerinden 4.5 milyar dolarlık dolandırıcılık yapmakla suçlamasıyla ABD tarafından aranan Ruja Ignatova'nın başına konan ödül 5 milyon dolara yükseltildi. Ignatova, ABD'nin hakkında arama kararı çıkardığı 2017'de kayıplara karışmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi