Heyecanına hız kesmeden devam eden Survivor All Star'da takımlar ödül oyunu için parkura çıktı. İlk olarak avantaj mücadelesinin yaşandığı ödül oyununda yarışmacılar güç ve dengenin önemli olduğu parkurda kazanmak için adeta canını dişine taktı. 8 olanın kazanacağı avantaj yarışında 7-7'lik beraberlik Yunus Emre- Dora mücadelesi ile değişti. Yunus Emre'nin aldığı son sayı ile avantajı 8-7 kırmızı takım kazandı.

Ödül oyununun ikinci turunda da ise bu kez yarışmacılar bayrak yarışında karşılaştı. Son turda Berna-Dora, Nefise-Sercan eşleşmesi yapıldı. Nefeslerin kesildiği turda Sercan'ın son sayı ile bayrak yarışını kırmızı takım 12-9 kazandı. Böylece Survivor tavuk piliç ödülünü kırmızı takım 1-0 kazandı.

Survivor All-Star'a dün gece Ronaldinho damga vurdu. Dünyaca ünlü eski yıldız, Acun Ilıcalı ile takım oldu ve Sercan Yıldırım'a karşı ayak voleybolu oynadı.

Geçtiğimiz bölümde Acun Ilıcalı, Survivor'a Ronaldinho'nun katılacağını açıklamıştı. Karşılaşmadan önce takım arkadaşlarıyla konuşan Sercan Yıldırım, gülerek "Ronaldinho ile aramızda şöyle bir fark var. O, Anadolu takımını şampiyon yapmadı. Barcelona’da şampiyon olmak kolay " dedi.

Shakira sahneyi terk etmek zorunda kaldı Shakira sahneyi terk etmek zorunda kaldı

Gösteri amaçlı oynanan ayak voleybolunda Sercan ile Yasin, Acun Ilıcalı ile de Ronaldinho takım oldu. Ronaldinho'nun aldığı sayılar izleyenleri mest ederken sosyal medyanın da gündemi oldu. Heyecan dolu karşılaşmada maçı 15-12 skorla Ronaldinho-Acun Ilıcalı çifti kazandı.

Survivor'da bu haftanın eleme adayları Hakan, Mustafa Kemal, Bozok ve Dora olarak belirlendi.

Kaynak: Haber Merkezi