Renax İsrail malı mı? Renax hangi ülkenin malı, zararlı mı? Renax İsrail’i destekliyor mu, İsrail’e destek veriyor mu? şeklinde araştırmalar yapan vatandaşların en çok merak ettiği konu Renax hangi ülkenin olduğu konu su oldu. Markanın menşei hakkında son dönemde gündem olan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Vatandaşlar hangi markanın hangi ülkeye ait olduğunu merak ediyor. Peki, Renax İsrail malı mı? İşte detaylar...

Renax İsrail malı mı? Renax hangi ülkenin malı? Renax boykot mu?

Renax toz deterjan kim üretiyor? Renax deterjan kim üretiyor israil malı mı? Renax kimin mali? Renax Deterjan hangi ülkenin? Gibi sorular dolaşırken sizin için araştırdık.

Renax Deterjan: Öz sermaye ve Türk Malı olan ürün 1 Ocak 2004 tarihinde, Konya Organize Sanayi Bölgesinde 29.000 m2 açık, 40.000  m2 kapalı alanda üretime başlayan Etap Kimya, Toz Deterjan, Sıvı Deterjan,  Asit Grubu Deterjan ve Endüstriyel Temizlik Ürünleri üretmekte olup, yerli 4 büyük toz deterjan üreticisinden biridir.

Abdulvahit Fidan kimdir? Abdulvahit Fidan kimdir?

Toplam ticaretinin %35’i ihracat - %35’i Yurtiçi bayiler ve %30’u ulusal kanallar oluşturmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi