Recep Balı kimdir? Recep Balı nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Recep Balı’nın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Recep Balı kimdir? Recep Balı kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Recep Balı’nın biyografisini haberimizde derledik…

Recep Balı Kimdir?

1972 yılında Adana‘nın Tufanbeyli ilçesinde dünyaya gelmiştir. Recep Balı, ilk, orta ve lise eğitimini Tufanbeyli ‘de tamamladıktan sonra 1997 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur.

Nusret Akpolat kimdir? Nusret Akpolat kimdir?

Çeşitli görevlerde yer almıştır

Mezun olduktan sonra 2001 yılına kadar öğretmenlik görevinde bulunmuş ve 2002 ile 2005 yılları arasında Adana Büyükşehir Belediyesi Çatalan Arıtma Suyu Projesinde Müdür olarak devam etmiştir. Aynı zamanda aktif olarak siyaset ile de iç içe olmuş ve Ak Parti İlçe Kurucular Kurulu Üyesi olup birçok kademede çeşitli görevlerde yer almıştır. Evli 2 çocuk babasıdır.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana'nın belediye başkan adaylarını açıkladı. Recep Balı, Adana Tufanbeyli Belediye Başkan adayı oldu. 

Editör: Sümeyye Aksu