Gazeteci Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın kendisine fiziksel şiddet uyguladığını öne sürmüş, boşanmalarının ardından yaşadıklarını anlatmıştı. Nevşin Mengü'nün programına konuk olan Alçı, "Korkunç hakaretler, mesajlar, fiziksel şiddet uyguluyordu. Eve polis çağırdım. Benim kazandığım parayı ilk gün elimden alıyordu" demişti.

Alçı, ayrıca yabancı bir diplomatla birlikte olduğunu ve Kütahyalı'nın kendisine 'ajan' olduğuna dair iftiralar attığını da söyledi. Bu iddia sosyal medyada gündem olurken, Kütahyalı'dan eski eşine cevap geldi.

Ali Yerlikaya’nın Diyarbakır’daki basın toplantısı iptal edildi Ali Yerlikaya’nın Diyarbakır’daki basın toplantısı iptal edildi

"Kafamı kesseler Nagehan aleyhinde konuşmam"

Gerçek Gündem'in haberine göre Rasim Ozan Kütahyalı, "Nagehan beni kurşun yağmuruna bile tutsa iki çocuğumun annesi aleyhine tek kelime etmem" dedi. Alçı'nın açıklamalarından sonra sürekli arandığını söyleyen Kütahyalı, "Kafamı kesseler Nagehan aleyhinde konuşmam. Prensip kararım bu. İki çocuğumuz var, şu an benim yanımdalar. Birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz. Ben bu mesuliyetsizliği onlara karşı yapamam. Onlar artık 11 yaşında oldu her şeyi okuyabiliyorlar, izleyebiliyorlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gerçek Gündem