Rasim Kaan Aytoğu kimdir? İhlas Holding CEO’su kimdir? Rasim Kaan Aytoğu kaç yaşında, nereli? Gibi sorular gündem olurken Rasim Kaan Aytoğu’nun im olduğunu sizler için haberimizde derledik. Gündemde yer alan isimlerden birisi de Rasim Kaan Aytoğu oldu. Vatandaşlar Rasim Kaan Aytoğu'nun hayatını, biyografisini ve kariyerini merak ediyor. Peki, Rasim Kaan Aytoğu kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, mesleği nedir? Rasim Kaan Aytoğu evli mi bekar mı? İşte Rasim Kaan Aytoğu’nun kim olduğuna ait bilgiler.

Mesut Çebi kimdir? Mesut Çebi kimdir?

Rasim Kaan Aytoğu kimdir?

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde 1961 yılında doğan Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu, İlk ve orta eğitimini Karşıyaka'da, lise eğitimini İzmir Atatürk Lisesi’nde tamamladıktan sonra 1982 yılında ABD'de University of Illinois, Endüstri Mühendisliği'nden mezun olmuştur.

Rasim Kaan Aytoğu'nun mesleği ne?

Dubai’de Tanmiyat Yatırım Holding Grubu’nda İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi OLAN Rasim Kaan Aytoğu Cidde Şehri Kentsel Gelişim Yatırım Holding’te Finansman Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi, Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Yönetim Kurulu Üyesi, Kiler Holding Şirketler Grubu’nda Finansman Grup Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

Rasim Kaan Aytoğu evli mi?

Avukat Esin Aytoğu ile evlidir ve Çağatay Oğuzhan Aytoğu adında bir oğlu vardır.

Kaynak: Haber Merkezi