Ramazan Yılmaz kimdir, hayatı, biyografisi merak ediliyor. Peki, Ramazan Yılmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Ramazan Yılmaz kimdir? Ramazan Yılmaz kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Ramazan Yılmaz kimdir ’in kim olduğu merak ediliyor.  Arama motorlarında Ramazan Yılmaz kimdir aratılıyor. Ramazan Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Ramazan Yılmaz kimdir ’in biyografisini haberimizde derledik…

Kerim Çomoğlu kimdir? Kerim Çomoğlu kimdir?

Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden Ramazan Yılmaz kimdir?

Eğitim Uzmanı olduğu bilinmektedir. Manisa’nın Selendi ilçesinde doğdu. Uzun yıllar devlet memurluğu yaptı. 2017 Kasım ayında emekli oldu.

Ramazan Yılmaz, geçen yıl kurucu ilçe başkanı, ardından da 22 Temmuz’da gerçekleştirilen kongrede ilçe başkalığına seçildiği Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) istifa ettiğini duyurdu.

Uzun süre ilçe dışında olacağı gerekçesiyle istifa eden Yılmaz, açıklamasında şunları kaydetti:

"Uzun bir süre ilçede bulunamayacağımdan dolayı gördüğüm lüzum üzerine şerefle yürüttüğüm Yeniden Refah Partisi Selendi İlçe Başkanlığından kendi isteğimle bugün itibariyle istifa ediyorum. Ben partimin bir neferi ve akil adamı olarak bundan sonra da daima partimin hizmetinde olacağım.”

Bilgiler gelince sitemiz güncellenecektir.

Editör: Selim Ercan