Fenerbahçe, Rade Krunic için Milan'ın kapısını yeniden çaldı. Bennacer'in dönüşüyle birlikte yedek soyunan Krunic'in sarı-lacivertlilere transfer olma ihtimalinin arttığı kaydedildi. Peki Rade Krunic kimdir? Rade Krunic nereli? Rade Krunic kaç yaşında? Rade Krunic ve başarıları. İşte detaylar...

Rade Krunic kimdir? 

Rade Krunić, 7 Ekim 1993 tarihinde doğmuştur. Sırp futbolcudur. Orta saha mevkiinde görev alan Bosnalı millî futbolcu. Serie A ekibi AC Milan'da forma giymektedir.

Krunić, profesyonel kariyerine Sutjeska Foča'da başladı ve 2013 yılında Donji Srem'e katıldı. 2014 yılında Hellas Verona'ya transfer oldu ve aynı yıl içinde Donji Srem'e geri kiralandı. 2015'te Borac Čačak'a transfer oldu. Aynı yılın ilerleyen günlerinde Krunić, Empoli ile sözleşme imzaladı. Burada dört sezon boyunca forma giydi ve 2019 yılında 8,6 milyon Avro bonservis ücreti karşılığında AC Milan'a transfer oldu.

Bosna Hersek'in eski bir genç millî futbolcusu olan Krunić, 2016'da ilk uluslararası maçına çıktı ve o tarihten bu yana 20'den fazla kez milli formayı giydi.

Krunic kimdir? Krunic hangi takıma transfer oluyor? - Elips Haber

Fenerbahçe'ye transfer iddiaları

Calcio Mercato'nun haberine göre, Milan'ın yıllık 2 milyon euroluk teklifini kabul etmeyen Boşnak futbolcunun Ocak ayında Fenerbahçe'ye transfer edilme ihtimalinin arttığı belirtildi.

Ayrıca Sarı-lacivertli ekibin Krunic için 3 milyon euroluk bir teklif yapma hazırlığında olduğu kaydedildi.

Hamdullah Çuvalcı kimdir? Hamdullah Çuvalcı kimdir?

"Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi 11 Ocak 2024'te başlayıp 9 Şubat 2024'te tamamlanacak.

Editör: Halide Tonga