Fatma Kanca kimdir? Fatma Kanca nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Fatma Kanca’nın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Fatma Kanca kimdir? Fatma Kanca kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Fatma Kanca’nın biyografisini haberimizde derledik…

Prof. Dr. Fatma Kanca kimdir?

2001 yılında Kocaeli Üniversitesi Matematik Bölümü’nde lisans eğitimi, 2004 yılında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. 2011 yılında doktora derecesini Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Matematik Bölümü’nden almıştır. 2014 yılında Matematik alanında “doçent” unvanını kazanmıştır.

Uluslararası bilimsel dergilerde SCI endeksli çok sayıda yayını, ulusal ve uluslararası konferanslarda sunulmuş çok sayıda bildirisi bulunmaktadır. Çeşitli vakıf üniversitelerinde öğretim üyesi olarak akademik görevlerde, Fakülte ve Yönetim Kurulu Üyeliği gibi idari görevlerde bulunmuştur. Doç. Dr. Fatma Kanca 2018 yılından itibaren Fenerbahçe Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. 

İstanbul’da 2011 model, OPEL marka taşıt icradan satılıktır İstanbul’da 2011 model, OPEL marka taşıt icradan satılıktır

Kaynak: Haber Merkezi