Sakarya'nın Hendek ilçesinde, TEM Otoyolu'nda saat 20.30 sıralarında koruma görevindeki 3 polis memurunun bulunduğu otomobil, TIR'a arkadan çarptı. Kazada polis memuru Cengiz Parlak şehit olurken, 2 polis yaralandı.  

Özgür Özel ve Gülşah Durbay iddialarını yazan CHP'li Küçükaydın için ihraç talebi Özgür Özel ve Gülşah Durbay iddialarını yazan CHP'li Küçükaydın için ihraç talebi

Ankara Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli 3 polis memurunun içinde bulunduğu Hasan Bozdoğan idaresindeki otomobil, önünde giden yabancı plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazanın ardından olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri gönderildi. Yaralı 3 polis, Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aracın sağ ön koltuğunda oturan ve ağır yaralı olan polis memurlarından Cengiz Parlak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otomobil sürücüsü Hasan Bozdoğan ise tedavisi sonrası taburcu oldu. Faruk Demirel, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.

cengiz parlak kimdir

Sakarya Valiliği'nden açıklama geldi

Sakarya Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Sakarya’da görevi başında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit düşen Polis Memuru Cengiz Parlak’a Allah’tan rahmet, yaralı polislerimize acil şifalar diliyoruz. Kahraman Polisimizin ruhu şâd, makamı âli olsun. Kederli ailemizin ve Milletimizin başı sağ olsun" ifadeleri kullanıldı.

Yerlikaya'dan başsağlığı mesajı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'a hayatını kaybeden polis memuru Cengiz Parlak'a Allah'tan rahmet ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Kaynak: Haber Merkezi