Piyade Teğmen Ramazan Günay kimdir? Piyade Teğmen Ramazan Günay nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Piyade Teğmen Ramazan Günay’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Piyade Teğmen Ramazan Günay kimdir? Piyade Teğmen Ramazan Günay kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Piyade Teğmen Ramazan Günay’ın biyografisini haberimizde derledik…

Piyade Teğmen Ramazan Günay kimdir?

Şehit P.Tğm. Ramazan Günay, Hakkari 1. Dağ ve Komando Tugayı'nda görevli bir Teğmendi. Kendisi, teröristlerle yaşanan çatışma sonucunda şehit düştü. İzmir'de yaşayan ailesine, görev yaptığı askeri üsten gelen şehadet haberiyle acı bir şekilde ulaşıldı. Afyonkarahisar kökenli olan Şehit P.Tğm. Ramazan Günay'ın hayali asker olmaktı. İlk, orta ve lise eğitimini Afyonkarahisar'da tamamladıktan sonra Milli Savunma Üniversitesi Anafartalar Taburu'nda eğitim gördü ve başarıyla mezun oldu.

Hakkari'de görev yapan Şehit Ramazan Günay, terör örgütü PKK ile yaşanan çatışmada şehit düştü. 24 yaşında olan Günay için İzmir veya Afyonkarahisar'da resmi bir cenaze töreni düzenlenecek. Ailesi ve yakınları, bu acı kaybı yaşarken, vatanına olan sevdası ve görevine olan bağlılığı ile tanınan genç subay, ülkesine olan hizmetini en üst seviyede yerine getirmiştir.

Samsun’da motoru yeni yapılan otomobil, test sırasında yandı Samsun’da motoru yeni yapılan otomobil, test sırasında yandı

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sınır bölgesinde terör örgütlerine yönelik düzenlenen Pençe Kılıç Harekatı kapsamında PKK'lı teröristler tarafından üs bölgesine düzenlenen saldırıda 6 asker şehit oldu, 4 asker ise yaralandı. Yaralı askerler hastanede tedaviye alınırken, şehit Piyade Teğmen Ramazan Günay'ın İzmi'de yaşayan ailesine gece haber verildi.

Kaynak: Haber Merkezi