Star Tv ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yalı Çapkını' dizisi, üçüncü sezon çekimleri için geçen cuma sete çıktı. İzleyiciler yeni sezonda iki yıllık zaman atlamasının ardından Mert Ramazan Demir’in hayat verdiği Ferit karakterinin değiştiğini ve hayatına Diyar’ın girdiğini görecek.

19 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun kaybında yeni gelişme, Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme 19 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun kaybında yeni gelişme, Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme

Pelin Akil sahneleri başlıyor

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ferit’in çok değer verdiği, yaşça kendisinden büyük olan Diyar karakteri için oyuncu Pelin Akil’le el sıkışıldı. Kulislerden sızan haberlere göre Pelin Akil’in sahneleri yarın başlıyor.

Yeni sezonda Afra Saraçoğlu'nun canlandırdığı Seyran’ın hayatına ise Sinan karakteri girecek. Rolü Cem Söküt canlandıracak.

Dizinin yeni sezonuna ayrıca Ayşen Sezerel, Levent Keskin, Selin Beliz Şahan ve Hazal Aracı katıldı. Ayşen Sezerel “Betül”, Levent Keskin “Osman”, Selin Beliz Şahan “Sevda” ve Hazal Aracı “Betül” rollerine hayat verecek. OGM Pictures imzalı dizinin oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam, Gülçin Santırcıoğlu, Diren Polatoğulları ve Ersin Arıcı gibi isimler yer alıyor.

Burcu Alptekin’in yönettiği dizinin senaryosunu senarist Zeynep Bonçe kaleme alıyor. Dizinin 13 Eylül’de üçüncü sezonu açması planlanıyor.

Kaynak: Haber Merkezi