Patiswiss CEO’sunun eşi Sinan Tunaoğlu kimdir? kimdir? Patiswiss CEO’sunun eşi Sinan Tunaoğlu kimdir? nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Patiswiss CEO’sunun eşi Sinan Tunaoğlu kimdir?’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Patiswiss CEO’sunun eşi Sinan Tunaoğlu kimdir? kimdir? Patiswiss CEO’sunun eşi Sinan Tunaoğlu kimdir? kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Patiswiss CEO’sunun eşi Sinan Tunaoğlu kimdir? biyografisini haberimizde derledik…

Patiswiss CEO’sunun eşi Sinan Tunaoğlu kimdir?

İstifa eden Patiswiss CEO Elif Aslı Yıldız'ın eşi olarak bilinen Sinan Tunaoğlu, Türk iş adamı ve girişimcidir. Ali Sinan Tunaoğlu, 1955 doğumludur.

Ankara Fen Lisesi'nin ardından 1978 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği'nden mezun olmuştur. 1979 yılında ise aynı bölümden yaptığı yüksek lisansı bitirmiştir.

Elif Aslı Yıldız'ın isminin gündem olmasının ardından Patiswiss kimin sorusu Sinan Tunaoğlu ile de bağdaştırılmıştır. Fakat Tunaoğlu 1981 yılında Mikrotek adında bir şirket kurarak endüstriyel elektronik cihaz üretimi üzerine çalışmıştır.

1986 yılında ise Karel'de kurucu ortak olmuştur. Günümüzde hala daha Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam etmektedir. Elif Aslı Yıldız ile 2022 yılında dünyaevine girmiştir. Çocuklarının olup olmadığı bilinmemektedir.

Patiswiss'in yeni CEO'su oldu

Bir tüketicinin 'küflü çikolata' paylaşımına verdiği cevapla gündem olmasının ardından istifa eden Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız'ın yerine eşi Ali Sinan Tunaoğlu getirildi.

Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan bebekle ilgili 2 tutukluya evde tatbikat yaptırıldı Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan bebekle ilgili 2 tutukluya evde tatbikat yaptırıldı

Kaynak: Haber Merkezi