Müzekart GNS ve Seyahatsever projelerinin tarihleri açıklandı Müzekart GNS ve Seyahatsever projelerinin tarihleri açıklandı

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yapımını içerik ajansı Contentinopolis'in, yönetmenliğini ise Tugay Güntekin'in üstlendiği "Mücadele-Merve Dinçel Belgeseli", Allianz Türkiye'nin kurumsal YouTube kanalı üzerinden izleyicilerle buluştu.

Taekwondoya 6 yaşında başlayan ve peş peşe şampiyonluklar kazanan Dinçel'in kariyerindeki dönüm noktalarını gösteren belgeselde, hayallerinin peşinden giden ve asla pes etmeyen bir kadın sporcunun neler başarabileceği anlatılıyor.

Bebek arabasındaki kardeşini yanına alarak antrenman yaptığı günlerden, kendi imkanlarıyla tek başına gittiği Riyad'daki WT Kadınlar Açık Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanmaya kadar Dinçel'in spor kariyerinin anlatıldığı belgeselde, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na uzanan yaşam öyküsü sunuluyor.

Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nın 2021-2028 arasında Global Sigorta Ana Ortağı olan Allianz, 2024 Paris Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na hazırlanan milli sporcular Dünya Şampiyonu para yüzücü Sümeyye Boyacı, Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu okçu Mete Gazoz ile Dünya ve Avrupa Şampiyonu taekwondocu Merve Dinçel'in ana sponsorluklarını üstlendi.

Allianz Türkiye, karşılaştıkları tüm zorlukları azimleri ve yaşam enerjileriyle aşarak, gelecek nesillere ilham veren sporcularla ilgili belgesel serisini, geçen yıl Sümeyye Boyacı'nın "Kulvar" filmiyle başlatmıştı. Serinin ikinci belgeseli olan "Mücadele-Merve Dinçel Belgeseli'"ni, 2024 Paris Olimpiyatları öncesinde "Mete Gazoz Belgeseli" takip edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Allianz Türkiye Pazarlama ve Dijital Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Onur Kırcı, Dinçel'e destek olmaktan memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Kırcı, "Mücadele sporlarında Merve'nin başarılarını ve bu yolculukta verdiği büyük mücadeleyi çok kıymetli buluyoruz. Allianz Türkiye'nin değerlerinin Merve Dinçel ile çok iyi örtüştüğünü ve iyi bir ikili olduğumuzu düşünüyorum. Belgeselde azmiyle, çalışkanlığıyla nasıl parlak bir sporcu olduğunu izlediğimiz Merve'nin, Olimpiyatlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz." açıklamasında bulundu.

"Paris Olimpiyat Oyunları'nda altın madalyayı kazanmayı hedefliyorum"

Merve Dinçel de şu ifadeleri kullandı:

"Mücadele sporu denince akla erkekler geliyor. Ancak biz kadınlar olarak, son yıllarda taekwondo branşında çok başarı elde ettik. Dünya şampiyonluğunu kazandığımda başarımı ülkemizin kadınlarına ve kız çocuklarına armağan etmiştim. İleride bir gün arkama dönüp baktığımda, kız çocuklarının 'Ben de Merve Abla gibi olacağım' dediklerini görmeyi çok istiyorum. Taekwondoda sadece erkeklerde bir Olimpiyat altınımız var. Paris Olimpiyat Oyunları'nda altın madalyayı kazanarak, bunu başaran ilk kadın taekwondocu olmayı hedefliyorum. Olimpiyatlara Allianz Türkiye’nin desteğiyle hazırlanmak, umudumun artmasını sağladı."

Kaynak: AA