Öznur Serçeler kimdir? Öznur Serçeler nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Öznur Serçeler'in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Öznur Serçeler kimdir? Öznur Serçeler kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Öznur Serçeler kimdir?

Enes Doğan kimdir? Enes Doğan kimdir?

Öznur Serçeler kimdir?

1 Ocak 1987’de Kayseri’de doğdu. Müzik eğitimine 2001′de Mersin Üniversitesi Konservatuvarı’nda Türkol Çankaya ile başladı. Daha sonra ise 2003′te Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nde Stilliana Stravreva’nın sınıfını burslu olarak kazandı. 2007 yılında World Youth Orchestra’nın projesinde yer alıp Berlin, Kasel ve Bodrum’daki konserlere ve Bilkent Üniversitesi’nin farklı sanatsal çalışmalarına katıldı. Yine 2007 yılında Elite Model Look’a katılan güzel oyuncu, 2011 yılında ise başrollerini Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca’nın üstlendiği “Nuri” dizisinde Kumru karakterini ve “Hayat Devam Ediyor” dizisinde Mina Seferidis karakterini canlandırdı.

2013’de “Emret Komutanım” dizisinde Albay’ın kızı rolüyle ve 2014’te “Boynu Bükükler” dizisinde Mine karakteri ile yeniden izleyiciler ile buluştu. Yine 2014’te Karışık Kaset filmi ile sinema filmi açılışını yapan genç oyuncu Serçeler, daha sonra ise Deccal, Her Şey Aşktan ve Dede Korkut Hikayeleri filmlerinde yer aldı. Yönetmen koltuğunda Serdar Işık'ın oturduğu komedi filmi “Hayati Tehlike”’de başrolleri Toygan Avanoğlu ve Burç Kümbetlioğlu ile paylaştı.

Kaynak: Haber Merkezi