Dilan ve Engin Polat çiftinin ardından son birkaç yılda hızla zengin olan ve gösterişli hayatlarıyla dikkat çeken fenomen çiftleri araştırmaya başlayan Avukat Feyza Altun, iddialarıyla gündemden düşmüyor.

Altun, yaşantılarıyla Polat ailesine çok benzetilen, gösterişli hayatlarıyla dikkat çeken Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftine dikkat çekti. Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti Feyza Altun'un radarından kaçmadı ve Altun çifti araştırmaya başladı.

Feyza Altun, tıpkı "Dilan Polat" gibi güzellik merkezi bulunan ve kendilerine ait ürünleri satan Öz çifti hakkında söyledikleri iddialarla gündeme geldi.

Altun, Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftinin geçmişte yanında çalışan birisinin kendisine ulaşarak ürünlerin üretildiği yerle ilgili korkunç şeylerden bahsettiğini söyledi. Feyza Altun, kendisine ulaşan kişinin yazdığı yazıyı da Twitter hesabında paylaştı.

Avukat Feyza Altun, özellikle çocuklarında tükettiği ve Öz çiftine ait ürünlerin fotoğrafını paylaşarak "Tayyargil’lerin elinde sık görülen bir poşet var, takip edenler bilir: BERALIFE" notunu düştü.

Ayrıca Altun, son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin üstüne yeni etiketler basılarak, halk sağlığını tehdit eden ürünleri piyasaya sürdüklerini iddia etti.

Feyza Altun-2

Son günlerde birçok iddia ile gündeme gelen Özlem ve Tayyar Öz çifti sessizliklerini bugüne kadar korumuşlardı. Fakat bu sessizlik Feyza Altun'un dün paylaştığı görüntülerden sonra bozuldu.

Özlem Öz, Altun'un kendileri hakkında bulunduğu iddialardan sonra sosyal medya hesabı üzerinden ürünlerinin üretim yerini paylaştı.

Kötü Kan 5. bölüm full izle, Kötü Kan 6. bölüm fragmanı izle, Kötü Kan son sahne Kötü Kan 5. bölüm full izle, Kötü Kan 6. bölüm fragmanı izle, Kötü Kan son sahne

İşte Öz'ün üretim yeri olarak öne sürdüğü yer:

Özlem ÖzÖzlem Öz 2

Editör: Ateş Çatıkkaş