İstanbul'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Biz en düşük emekli maaşının asgari ücret olması için gider konuşuruz. Biz bütün asgari ücretlilerin enflasyona ezdirilmemesi için mücadele ederiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan'a geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan'a geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili konuşan Özel, "Belli ki Cumhur İttifakı'nda sorunlar var. İttifakından memnun değilse gelsin bizim Türkiye İttifakı’na katılsın. Kimse öyle bize ittifak falan önermesin. Sayın Bahçeli memleketi bu hale getirip suç ortağını bize itmesin. Eğer Bahçeli bir erken seçim çağrısı yaparsa değerlendiririz" dedi.

"MHP'liler İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın'dan yaka silkti"

İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın arasında bir fark olmadığını söyleyen Özel, "İkisi aynı yapıda. Aynı korkuda, aynı telaştalar. Normalleşmeden en çok onlar korkuyor. Çünkü normalleşen ülkede kimse Ülkü Ocakları eski başkanının cenazesini sahipsiz bırakmaz. Biz Sinan Ateş’in cinayetinin aydınlatılması için tepki koyuyoruz. Eşine ve çocuklarına sahip çıkıyoruz" ifadelerini kullandı.

Özel, sözlerine şöyle devam etti: "Onları o seviyede bırakalım. MHP çok saygın insanlardan oluşan bir parti ve onların da o iki isimden yaka silktiğini biliyorum. Samimi ülkücelerle konuşan herkes o iki ismin partiyi temsil etmediğini söylüyorlar."

Kaynak: Haber merkezi